AYDIN / DİDİM - Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Ock

Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) yıllık çalışma planı - 2024

Kurduğun Gelecek Bize Emanet

Cumhuriyetimiz 100 Yaşında

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde aziz Türk milletimizle birlikte başlattığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi ve eseri olan Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyoruz.

Haz

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı ilçemiz Nurullah Kocabıyık Konferans Salonu'nda okulumuz tarafından düzenlenmiştir.. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerizmize teşekür ederiz.

OKULUMUZDA ORGAN BAĞIŞI SEMİNERİ

Haz

Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi öğrencilerin birbirinden yaratıcı ve değişik tekniklerle yapılmış eserleri izleyenleriyle buluştu. 08,06,2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait ÜSTÜNDAĞ ve Şube Müdürlerin katılımıyla serginin açılışı yapıldı. Emeği geçen Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Burcu BİLGİN ÖZKARAOĞLU ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.